Spoedzendingen

Direct vervoer zonder tussenkomst van anderen door QuickSpeed.

In de regio binnen 30 minuten opgehaald en landelijk op afspraak vaak binnen het uur, zo snel mogelijk bezorgd met aflevermelding.

Voor spoedeisende zendingen bieden wij u de dienst waarbij wij binnen een half uur bij u aanwezig kunnen zijn, mits u zich in dezelfde regio bevindt.

Mocht u buiten onze regio vallen redden we het in de regel binnen het uur, aangezien onze auto’s door het hele land rijden zijn onze koeriers altijd bij u in de buurt zodat wij de zending zo snel mogelijk kunnen ophalen.

Heeft u geen minuut te verliezen? Kies dan voor deze dienst.

De zendingen worden zo snel mogelijk afgeleverd op de door u aangegeven locatie en bij de door u benoemde contactpersoon.

Bij aflevering van de zending krijgt u persoonlijk de leverbevestiging, zodat u er zeker van bent dat uw zending is aangekomen.

Parcel-delivery-2.png

NATIONAAL & INTERNATIONAAL

Wij leveren uw zending zowel binnen als buiten Nederland. Kies ook voor het leveren van uw zendingen voor buitenlandse adressen voor Quickspeed Transportdiensten.

SCHADEVRIJ VERVOEREN

Al uw goederen worden zorgvuldig door onze professionele chauffeur in de bus geladen. Quickspeed gebruikt o.a speciale transport dekens van hoogwaardige kwaliteit om uw product in te verpakken.

SNEL & VEILIG

Quickspeed levert uw zending naar uw gewenste bestemming. Onze professionele chauffeurs garanderen uw zendingen te leveren wanneer u wilt en op een snelle en veilige manier.