Reviews Quickspeed
5.0/5 from 9 ratings.
Summary rating
Nette levering prima binnen de afgesproken tijd
2 years ago.
Your review
Quickspeed heeft een fiets bij ons afgeleverd, netjes binnen de afgesproken tijd. Keurig verpakt, goed stevig bevestigd in de bus en compleet zonder schade aangekomen!
Show more
1 of 1 people found the following review helpful
  • Salvester 2 years ago.
    Wat fijn dat u het product goed ontvangen heeft, daar doen we het tenslotte allemaal voor.
Brengen van Marta fietsen
1 years ago.
Your review
Wij hebben bij Matra bike 2 fietsen aangeschaft, 1 e bike en 1 race fiets. Deze zijn netjes gebracht en afgeleverd door quickspeed. Een hele aardige mevrouw bracht ze mooi op tijd en heeft het keurig afgehandrld, incl het goed stellen v h stuur, TOP ! Ook de 2 de keer , weer prima, dit was een omruiling v d e bike er werd netjes kwartier van tevoren gebeld, was netjes op tijd, staat de klant netjes en rustig te woord. Ik gun dit bedrijf al het beste toe, voor nu en in de toekomst ! Vr gr. Connie van Netten, Westervoort.
Show more
1 of 1 people found the following review helpful
Veilig en betrouwbaar
2 years ago.
Your review
Erg snel en veilig geleverd. Ze doen hun naam zeker eer aan.
Show more
1 of 1 people found the following review helpful
Snel, Accuraat en Klantgericht! Ik ben een tevreden klant!
5 months ago.
Your review
Mijn dank gaat met name uit naar Arie, die mij op een zeer professionele manier en klantvriendelijkheid, heel goed heeft geholpen. Top service!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
goed geregeld
7 months ago.
Your review
Alles aan gedaan om de fiets voor schooltijd te bezorgen! Goed gereld
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Zeer tevredeb
8 months ago.
Your review
Fiets bezorgd in goede conditie. Heel prettig dat de bezorger (Arie) een dag van tevoren al contact legde via Whatsapp zodat het bezorgmoment zowel voor hem als voor mij prima paste. Vijf minuten voor arriveren nog even een appje, perfect. Bij andere vervoerders dit nog niet meegemaakt. Dank en groeten aan bezorger Arie.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Fiets van Fietsconcurrent
9 months ago.
Your review
Ik heb vandaag mijn bestelde fiets ontvangen, geleverd door quickspeed.
Gisteren werd door fietsconcurrent, waar ik de fiets besteld heb, dat de verwachte levertijd rond 8.30 zou zijn. Ik zei dat het fijn zou zijn als ze voor 9.00 zouden komen, zodat ik op tijd op mijn werk kon komen.n
Vanmorgen werd de fiets om 8.00 bezorgd, met de mededeling dat de chauffeur extra vroeg was vertrokken voor het geval hij vertraging zou oplopen en niet voor 9.00 zou zijn. Wat een topservice!
Bedankt!

Silvia
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Levering kajak
1 years ago.
Your review
Gistermiddag ben ik gebeld voor een leveringafspraak. Vanmorgen keurig binnen de afgesproken tijd geleverd. De kajak was professioneel aan het plafond van het busje opgehangen, en dus schadevrij aangekomen. Ik ben dik tevreden!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Fiets vandaag bezorgd
2 years ago.
Your review
Keurig op tijd en netjes bezorgd!!!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful

More to share? (Optional)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Preview:

NATIONAAL & INTERNATIONAAL

Wij leveren uw zending zowel binnen als buiten Nederland. Kies ook voor het leveren van uw zendingen voor buitenlandse adressen voor Quickspeed Transportdiensten.

SCHADEVRIJ VERVOEREN

Al uw goederen worden zorgvuldig door onze professionele chauffeur in de bus geladen. Quickspeed gebruikt o.a speciale transport dekens van hoogwaardige kwaliteit om uw product in te verpakken.

SNEL & VEILIG

Quickspeed levert uw zending naar uw gewenste bestemming. Onze professionele chauffeurs garanderen uw zendingen te leveren wanneer u wilt en op een snelle en veilige manier.